At forvandle hverdagens rutiner til betydningsfulde ritualer

I år 2000 startede vores grundlægger Raymond Cloosterman sit eventyr med en mission: "Jeg er overbevist om, at vi kan forvandle vores daglige rutiner til mere betydningsfulde øjeblikke, hvis vi bare sætter farten ned og er lidt mere opmærksomme på de små ting." Denne filosofi førte til et enestående koncept, der forbinder kosmetik produkter til hjemmet og kroppen, og dermed var Rituals født.

Salgsargumenter overalt

Rituals-butikker

Når du arbejder i vores butikker, er du omgivet af et luksuriøst miljø og hjælpsomme kolleger. Det er stedet, hvor alt vores hårde arbejde og vores store indsats kommer til udtryk. Som medarbejder i en af vores butikker er du en af mærkets vigtigste ambassadører. Du forklarer kundernes vores filosofi og sørger for, at de får en enestående shoppingoplevelse. Ved at tilbyde te, svare på spørgsmål og yde en enestående service giver du dem en betydningsfuld oplevelse med en personlig note.

Det perfekte sted til at skabe skønhed

Rituals-hovedkontor

På vores hovedkontorer er du omgivet af andre højt kvalificerede medarbejdere, der brænder for mærket Rituals. Du vil komme til at udføre innovativt arbejde sammen med andre, der stræber efter at forvandle hverdagens rutiner til betydningsfulde ritualer. Vi værdsætter personlig kontakt og teamwork, og derfor samles vi i fællesskab på vores hovedkontorer. Vi deler bedste praksis, spiser frokost sammen, fejrer og forsøger at gøre virksomheden bedre dag for dag.

Vores medarbejdere

Hemmeligheden bag vores succes

Medarbejderne er de virkelige ambassadører for vores mærke. Vi er på udkig efter personer med personlighed, som er ægte og autentiske. Men vi mener dog, at de der passer bedst til os, er personer, som deler vores værdier, og som afspejler mærkets filosofi. For når de forstår mærkets værdier, så hjælper det dem med at omdanne det til handlinger og adfærd i praksis. Den perfekte Rituals-medarbejder udståler entusiasme og energi. Han eller hun stræber efter det umulige, bekymrer sig virkeligt om andre, overvældes ikke af udfordringer og nyder at arbejde sammen med andre. Denne type adfærd har gjort os til den succesfulde virksomhed, vi er i dag.

Fejring af betydningsfulde øjeblikke

Fejr hver dag

Rituals' filosofi om at sætte farten ned og værdsætte de små ting er et vigtigt aspekt i vores butikker og på vores kontorer. Vi arbejder hårdt, men vi fejrer vores resultater.

Det du leder efter er derude

Find det rette sted for dig hos os

Rituals vokser hurtigt verden rundt. Du kan finde jobmuligheder i Rituals-familien på mange steder såsom vores hovedkontorer, i vores egne butikker og i varehuse. Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, som vi kan dele vores filosofi med. Hvad kunne du godt tænke dig at lave hos Rituals?

Jobsøgning
  • 730 Shops
  • 2150 Shop in Shops
  • 6500 Ansatte
  • 29 Lande
  • 4 Moderne spas