Start din rejse

For at præsentere dig for vores verden hos Rituals har vi skabt en ansøger rejse, og en medarbejder rejse under navnet get-ritualized, og vi har også vores Rituals Academy. De hjælper dig alle sammen med at få en flyvende start på din karriere hos os.

Sådan starter det

Rituals Match-programmet

Det er vigtigt for os, at vi giver ansøgerne en realistisk idé om, hvordan det er at arbejde hos Rituals. Vi har skabt en ansøger rejse "The Rituals Match Identifier" med henblik på at lære dig at kende, samtidigt med at du får mulighed for at lære os at kende.

Afhængigt af din jobansøgning vil du muligvis blive bedt om at spille et interaktivt spil med ægte Rituals-scenarier, og om at se en film om mærkets filosofi og om at gennemføre en kognitiv færdighedstest. Du vil også få mulighed for at uploade dit CV eller din videoansøgning.

Idet vi værdsætter vores ansøgere, vil vi altid tilbyde dig personlig feedback, når du har gennemført forudvalgs fasen.

Når der er en positiv overensstemmelse efter forudvalget, vil du blive inviteret til en jobsamtale i en af vores butikker eller på vores hovedkontor. Ved denne lejlighed vil vi også forklare dig personligt, hvordan resten af processen ser ud.

Jobsøgning

Din fantastiske rejse

Vi har store ambitioner, og vi har brug for fantastiske medarbejdere for at kunne virkeliggøre dem. Træning og udvikling er vigtige redskaber med henblik på at give kunderne den bedst mulige Rituals-oplevelse. At lære skal være relevant og sjovt for alle, og vi forsøger at hjælpe vores medarbejdere med at vokse både personligt og på jobbet.

Get Ritualized

Get Ritualized! er vores onboarding-program. Alle nye medarbejdere starter med dette program, som har til formål at sætte dig ind i tingene så hurtigt som muligt. Uanset om du arbejder i butikkerne eller på et af vores hovedkontorer, så starter du med en 2-dags rootcamp, hvor vi præsenterer dig for vores kultur, værdier og vores arbejdsmetoder. Den består af en række samtaler med din chef, betydningsfulde opgaver hvor du kan vise dine evner, samt træning til at forberede dig på at opnå succes. Vores onboarding-program er fuldt af ritualer, som afspejler vores filosofi om at "efterleve brandet".

at lære på jobbet

Rituals Academy

Rituals Academy er den perfekte blanding af undervisning i klasselokalet og e-læring, som giver alle medarbejdere adgang til videre udviklingsmuligheder i løbet af deres karriere hos Rituals. Vi opfordrer også vores medarbejdere til at være proaktive og til selv at tage initiativet hvad angår uddannelse på arbejdspladsen.
For at sætte fokus på din produktviden og dine salgsevner vil du komme til at gennemgå en række e-læringsmoduler. Et hold af internationale trænere vil være klar til at hjælpe dig. Til vores ledere (både på hovedkontorerne og i butikkerne) har vi en Rituals Managers School, som giver dig de grundlæggende færdigheder til at kunne blive en ægte Rituals-leder.

Det du leder efter er derude

Find det rette sted for dig hos os

Rituals vokser hurtigt verden rundt. Du kan finde jobmuligheder i Rituals-familien på mange steder såsom vores hovedkontorer, i vores egne butikker og i varehuse. Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, som vi kan dele vores filosofi med. Hvad kunne du godt tænke dig at lave hos Rituals?

Jobsøgning
  • 730 Shops
  • 2150 Shop in Shops
  • 6500 Ansatte
  • 29 Lande
  • 4 Moderne spas