BUTIKCHEF - LYNGBY STORCENTER

 • Stores
 • 32-40
 • Retail
 • 16103  
 •   17 04 2018

DIN ROLLE

Du spiller en vigtig rolle, for at sikre at vores kunder får en behagelig og afslappende oplevelse ved os. Du vil byde dem på te, svare på spørgsmål om vores produkter, og introducere dem for produkterne ved vandøen, og sørge for at de får en oplevelse med et personligt touch.

 

ARBEJDSOPGAVER

Som Butikchef er du værtinde i butikken, og du har ansvaret for butikkens operative og financielle opgaver. Du drives af vores høje serviceniveau, og informerer vores kunder om produkterne og Rituals filosofi, som du vil få kendskab til ved Rituals Academy. Du har ansvaret for, at nå de budgetteret mål, diverse omkostninger og resultater, og for planlægning og strukturering af butik og lager, samt kampagner, træning og personale. Du er frontløberen i butikken og skaber en positiv stemning ved altid at være til rådighed på gulvet. Du rapporterer til den ansvarlige Area Manager, som vil være din mentor og den der vil hjælpe dig med din udvikling.

 

KVALIFIKATIONER

 • Du er en erfaren sælger som har haft personaleansvar fra tidligere job og som er vant til at coache.
 • Har du før arbejdet som butikchef eller afdelingschef indenfor detail eller dagligvarer, er det et stort plus.
 • Jobbet kræver at du kan arbejde i forskellige systemer heriblandt excel.
 • Det er vigtigt at du behersker både det danske og engelske sprog, og at du er god til at kommunikere.
 • Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstider, da åbningstiderne varierer og inkluderer weekender og nogle helligdage.
 • Du er generelt en ærlig person som kendetegnes ved integritet.

Du stræber efter at være “best in class” i dit job. Du er fleksibel, engageret og drives af, at skabe meningsfulde oplevelser for vores kunder. Udover det er du en teamplayer, som vil være på gulvet i butikken sammen med dit team, og villig til at arbejde i weekender og travle tider som julen.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Rituals tilbyder en fuldtidsstilling i et team med engagerede og entusiastiske medarbejdere i vores butik i Lyngby Storcenter  Du får en grundlæggende viden om Rituals via Rituals Academy, så du vil udvikle dit kendskab til Virksomheden, vores produkter samt salgsteknikker. Vi tilbyder et arbejdsmiljø som er inspirerende og serviceminded, og en arbejdsplads hvor du har mulighed for at udvikle dig yderligere. For at introducere dig for Rituals, har vi et velkomstprogram der hedder Get-Ritualized, som vil hjælpe dig med at komme godt  i gang, når du begynder din karriere ved os.

 

TIMER PER UGE

37

 

RITUALS

“Vores mål er ikke at sælge skønhed til dig, vores mål er at du har det godt!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vil hjælpe dig med at komme ned i gear, i en stresset hverdag, og hjælpe med at skabe meningsfulde øjeblikke og minde dig om, at disse skal opleves med glæde.

Vores ambition er at blive nummer et, inden for kosmetik. Og for at det kan lade sig gøre behøver vi passioneret, energiske, ambitiøse og drevet ansatte,  som hjælper os med at opnå vores mål. Dette lyder måske som et paradox, men i Rituals komplementerer meningsfuldhed og præstation hinanden som ying og yang.

Mennesker er de ultimative ambassadører for vores brand.

 

INTERESSERET?

At finde kandidater med de rette kompetencer er meget vigtigt for os. Er du interesseret i dette job, og passer du med den profil vi søger, ser vi frem til din ansøgning!

Startdato: Juni 

Interviews pågår i ansøgningsperioden.

Gå tilbage til stillings oplysninger

Ansøgningsformular * Obligatoriske felter
*

*
*
*
CV*

__apply.form.filesize.warning__

Motivation

__apply.form.filesize.warning__